Ποιοι είμαστε

Η Φωνή του Δάσους είναι μια αυθόρμητη κίνηση εθελοντών και δημοτών που προσπαθούν να “μεταφράσουν” στη γλώσσα των Ανθρώπων, τη Φωνή της Λογικής που χάνεται μέσα στην παράνοια της υπερπληροφόρησης, τη Φωνή του Δάσους που κινδυνεύει από τις φωτιές, από τα συμφέροντα και από την αδιαφορία και την άγνοιά μας για την ανάγκη προστασίας του, το μάλωμα της μητέρας Φύσης προς όλους εμάς, τα παιδιά της, που έχουμε ξεχάσει τις ρίζες μας!

Η πρώτη Φωνή του Δάσους, η επιστημονική διημερίδα στις 7 και 8 Απριλίου στη Λίμνη Ευβοίας μαζί με παράλληλες εκδηλώσεις και συνάντηση εργασίας φορέων κι επιστημόνων, συνδιοργανώθηκε από δημότες κι εθελοντές από την πυρόπληκτη Β. Εύβοια μαζί με τον ΕΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος και το ΣΕΔΔΕ (Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Ελυμνίων). Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο αγαπημένος μας Θανάσης Παπακωνσταντίνου που αποφάσισε να μας στηρίξει στον αγώνα μας για το Δάσος και τη Γη μας. Μάλιστα ο Θανάσης αποφάσισε να μας στηρίξει και οικονομικά μέσα από το ντοκυμαντέρ του ΠΕΡΙ-ΛΗΨΗ και με έσοδα συναυλίας για τη Β.Εύβοια.

Η δέυτερη Φωνή του Δάσους ενώθηκε με το μεγάλο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Χαλκίδας, όπου ο Θανάσης θα ενώσει τη Φωνή του με τη Φωνή όλων όσων αγωνίζονται για το Φυσικό Περιβάλλον από τη Β. Εύβοια μέχρι την νοτιότερη άκρη του υπέροχου νησιού μας και της γειτονικής Σκύρου.

Είναι ένας αγώνας για την ίδια την Ανθρώπινη Φύση, ένας αγώνας για την Ελευθερία όλων μας …